2 Şubat 2012 Perşembe

Uyusa da büyüse ninnniiii....

" Uyusun da büyüsün ninni, tipis tipis yürüsün ninniii" Bebegim yaklasik 1 aydir insanlik icin kucuk ama kendi icin cooook buyuk bir deneyim yasiyor. Yurumeye calisiyor :) tutunacak bir yer bulur bulmaz ona yapisiyor ve siralamaya calisiyor. Gercekten yorucu ve pesinden ayrilamadigim bir doneminde. Belkide bundan sonraki gercek cocuga hazirliyordur annesini. O sessiz sakin, biraktigim yerde yatip kalan kizim gitti, yerine sanki etrafinda bir panayir varmis gibi mutluluktan deli gibi saga sola yetismeye calisan bir kizim oldu. He bu arada doktorumuzn soyledigi ve internetten edindigim bilgilere gore bu donemin bebekte birazda yan etkileri oluyor. İstahsizlik ve uykusuzluk gibi " ee artik daha ne olabilir ki bundan fena ...! " dedirtecek turden etkiler ustelik. Kesfe cikalacak onca oda, dolap icleri varken neden yemek yemekle ve uyumakla oyalansin ki minik kasifler... Ama hersey ve her donem gecici biliyorum. Evi tam anlamiyla ( kazasiz, hasarsiz ) kesfedip sikildiginda biliyorum ki parka, sokaga gidelim gibi yeni seruvenler pesinde kizimin ruzgarinda savruluyor olacagim. Her yorgunluga ve sikintiya ragmen onlara sahip olmak cok guzel gercekten. Herkesin bebegine cook sagliklar diliyoruz..

2 yorum:

  1. Maşallah kaç aylık bebişiniz? Benimki de 11 aylık oldu tutuna tutuna yürüyor:) Bir aya kadar yürür diye bekliyorum inşallah:) Aynı şeyleri yaşayan biriyle karşılaşmış olmak güzel:) Bir de yeni blog açınca ilk takipçiyi görünce çok mutlu oluyor insan:) Sizi bir mutlu eden de ben olmak istedim:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkurler. Hem mutlu oldum, hemde itiraf ediyorum heyecanlandim:) benim kizim 10 aylik. Ve coook mesgul :) yurusede rahatlasa :) bende sizinle tanistigima memnun oldum . Umarim birbirimize faydali oluruz.

    YanıtlaSil