8 Şubat 2012 Çarşamba

Biz Zombi Anneler

Her sabah aynaya baktıgımda; mor göz altları, darmadagın saclar ve kızarmıs gözler benim artık orjinal görüntüm haline geldi. Hatta öyle ki, ' amaaan ne oyle makyajmış, fönmüş. Saca, cilde zararlı canım bunlar ...! ' deyip, kendimi bakımsız halimle daha bir beğenir oldum. Dogallık gercek guzelliktir diyerek kendimi eglemeye basladım.

                  
 Ayrıca puri-pak makyaj, utulu gıyecekler ve topuklu ayakkabıları hiç mi hiç tasvip etmiyorum. :) Soguk suyla yıkanmış bir yüze uygulanan bir nemlendirici, arkadan sıkıca toplanmış saclar ve taş gibi bir spor ayakkabı yada mini mini bir babet bence cok daha seksi. İnsanın kendini dogal halinde bırakması ve boyanmaması en güzel çıplaklıktır. Görebilene....!

Havada buz gibi zaten. N'apıcaz ki sanki dışarlarda? Yaz gelsin, elbet bir tatil yapılır orta halli:) Onca zevkli aktivite varken evimizde, üstelik evin tüm odalarında vee üstelik kayıt, çekiliş ve masraf olmadan bizi beklerken gezmek hiçte eglenceli değil. Sepet sepet ütü, tepe tepe bulaşık ve zırıl zırıl bir afacan varken ne gerek var baska eglenceye?

Aslında ne gerek var aynaya bakmaya? :))








                  


16 yorum:

  1. Ha hah haay:)))) Çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. Katiliyorsunuz yani bana dimi? :)))

    YanıtlaSil
  3. :)) Süpermiş. Tabi katılıyoruz :))

    YanıtlaSil
  4. Degil mi ama? Evvelce anne olup kendini salan kadinlara kizardim. Aslinda asirisina hala kiziyorum ama yine de annenin oncelikleri degistigi icin birazda naormalmis bu durum:)

    YanıtlaSil
  5. :) ne güzel ironi yapmışsınız!!off annelik dünyanın en zor işi olsa gerek!! :))
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. daha güzel özetlenemezdi heralde :)önümüzdeki günlerde bebeğini kucağına alacak çömez bir anne olarak kendimi birden bu şekilde canlandırdım gülmelimiyim ağlamalımıyım bilemedim :S :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Fidoland, bencede oyle:) Calistigim donemde hayiflandigim ve isyan ettigim seylerin su an sadece simariklik oldugunu itiraf ediyorum. Ama tabi calisan annelerin sikintilari da ayri bir kaos. Ben kendimi soyle tanimliyorum artik zaten . " Ucretsiz ogretmen ve yatili dadi" Sevgimle.

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Stylesmyr, comez anne degil de taze anne diyelim. :) hayatin onumuze getirdigi herseyde biraz zorluk biraz da guzellik oluyor zaten. O kadar zor gunlerine ragmen bunlari ben yazabiliyorsam, daha da iyisi dusunulebilir hatta:) Hayatta hicbirseyi tecrube etmeden ogrenemiyoruz. Yaradan zor sinavlara tabi tutmasin, gerisi kolay. Sevgimle...:)

    YanıtlaSil
  9. amin diyelim.çok güzel ve doğru söylüyorsunuz emeksiz yemek olmaz ne de olsa dimi ;)Herşeyin hayırlısını dileyelim Allahtan herkese kolaylık versin Rabbim... sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  10. canım tanıltığıma memnun oldum
    :)
    doğallık her zaman güzeldir
    :)
    bana da beklerim.

    YanıtlaSil
  11. Bende memnun oldum.
    Dimi ama :)
    Ben zaten takip ediyorum seni:)

    YanıtlaSil
  12. süper bir özet olmuş :) ama yine de bu yazıyı yazabilecek kadar güçlü ve özgüvenli bir anne!

    YanıtlaSil
  13. Saadetcigim tesekkur ederim. Bu isin cikar yoluda bu sanirim. Kabul etmek:)

    YanıtlaSil
  14. merak etme canim.nasil oldugunu anlamadan buyuyor cocuklar.ruya gibi geciyor o gunler.

    YanıtlaSil
  15. Sevgili ozgur tatlar, dur tahmin ediyim :) buyumus ergnlige gelms evlatlar var, belli:) kendine kabul ettirme, isyanlar falan:). Simdide diyrsunki aaah ah buyusunde sen o zaman gor biranne:) Heeerrr donemin zorluklari kendine gore zorluklari var degil mi?

    YanıtlaSil